Språkverkstaden

Profesjonell omsetjing, språkvask og korrektur

Treng du profesjonell omsetjing, språkvask eller korrekturlesing? Av fagfolk som set kvaliteten i høgsetet heile vegen? Då er du kommen rett. Nynorsk, bokmål, dansk, svensk, engelsk, tysk, engelsk og tysk, korrektur, omsetjarar, språkkonsulentar, profesjonelle, språkkonsulenttenester, kvalitetsomsetjing, tekstar, oversettelse, oversetting, oversettere, translatører

 

Hvem er vi, og hva gjør vi?

Språkverkstaden er et lite, men samtidig stort firma som har tilbudt profesjonell oversetting og andre språktjenester til offentlige og private virksomheter siden 1997. Vi er små i den forstand at vi bare er to ansatte, og store ettersom vi samarbeider med et internasjonalt nettverk av erfarne morsmålsoversettere, translatører og språkkonsulenter som har spesialisert seg på ulike fagområder og språkkombinasjoner.

Det er Gry Vikesland og Jan Ove Hennøy som driver Språkverkstaden. Vi er fagoversettere fra Høgskolen i Agder, nå Universitetet i Agder, og har ellers studert tysk og nordisk på høyskole-/universitetsnivå. Vi er begge medlemmer av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF), og vi har begge bestått Språkrådets kompetanseprøve i nynorsk. Når du tar kontakt med Språkverkstaden, er det alltid en av oss to du treffer. Du får altså snakke med språkfolk, ofte den som faktisk skal gjøre jobben, når du ringer oss – ikke bare med en administrativt ansatt eller ren prosjektleder.

Vi har brukt lang tid på å bygge opp et godt nettverk av medarbeidere som vi vet leverer den kvaliteten vi og kundene våre forventer. Vi bruker bare nøye utvalgte og høyt kvalifiserte oversettere med språk-/oversetterutdanning, translatøreksamen eller lignende i bagasjen. Som et ekstra kvalitetssikringstiltak blir alle oversettelser korrekturlest av en annen person. Oversettelser fra Språkverkstaden er altså både sjekket og dobbeltsjekket. Hver gang.

Språkverkstaden tilbyr oversetting til og fra engelsk, tysk, svensk, dansk og norsk. Vi oversetter til både bokmål og nynorsk, og vi oversetter også fra begge målformene til de enkelte fremmedspråkene. Videre oversetter vi en hel del fra bokmål til nynorsk, ikke minst for de mange kundene våre i det offentlige. I tillegg leser vi korrektur på og språkvasker tekster av alle slag. Vi oversetter og språkvasker alt fra kreative reiselivs-, markedsførings- og reklametekster til mer spesialisert teknisk, økonomisk, medisinsk og juridisk stoff.
 

Hva koster det?

Du kommer sikkert til å finne oversettere som er rimeligere enn oss, hvis du bare leter litt. Husk da at det gjerne er en sammenheng mellom pris og kvalitet, og at det kan lønne seg å tenke på det siste også, ikke bare det første. Den billigste oversettelsen kan komme til å bli den dyreste i lengden.

Send oss teksten din som vedlegg til en e-post, så gir vi deg et uforpliktende tilbud. For oversettelse har vi faste ordpriser, som alltid inkluderer ekstern korrektur. Språkvask og andre konsulenttjenester gjør vi i regelen på timebasis, men fastpris kan avtales også her.

Leveringstidspunktet blir vi enige om på forhånd. Vi leverer til avtalt tid, og alle oppdrag blir behandlet konfidensielt.
 

Hvem er kundene våre?

Vi har etter hvert opparbeidet oss en solid kundeportefølje, med kjente navn fra både privat næringsliv og det offentlige. Klikk her for å se noen av kundene vi har gjort mest jobb for opp igjennom.
 

Hvor finner du oss?

Vi er aldri lenger enn en telefon eller et par tastetrykk unna, og vi setter pris på å høre fra deg enten du har et oppdrag til oss, en prisforespørsel eller bare et spørsmål eller en kommentar. Vi legger vekt på å være tilgjengelige, og når vi ikke er på plass på kontoret, blir telefonen koblet videre til mobilen.

Hvis du bor i eller besøker Bergen, må du gjerne komme en tur innom oss. Vi holder til i hyggelige lokaler på Bryggen, der vi er en del av Kontorfellesskapet Engelgården.

Vi ser fram til å høre fra deg!
 

Adresse: Språkverkstaden AS
Engelgården 2, Bryggen
N-5003 Bergen

Org.nr.: NO 892 462 402 MVA
Telefon: +47 55 55 89 55
E-post: post@sprakverkstaden.no